Hamilelik Goygoyları Vol3.

Şimdi de sıra kullandığım kremlerde. Aslında bu kremlerin hamilelikle pek alakası yok. Emre’ ye hamile kaldığımdan beri yediğim içtiğim her şeye dikkat ettiğim kadar kullandığım krem, şampuan, makyaj malzemesi vb. de dikkat ediyorum. Yüzde yüz kaçamasam da kimyasal olanı mümkün mertebe bedenimden ve etrafımdan uzak tutmaya çalışıyorum. İşte kullandığım ve çok memnun kaldığım kremlerim ve temizleyicilerim:

Duş alırken ve yazın yüzümü yıkamak için Bioderma Whıte Objejtive günlük yıkama jelini kullanıyorum. Yazın daha çok yağlanan ve gözenekleri büyüen cildime çok iyi geldi.

Dermalogica Microfoilant toz temzileme ürünü. Peeling yapmış gibi bir etkisi var. İki güne bir kullanmak iyi diyor uzmanlar. Ama ben zaten işe gitmediğim zaman cildime bir türlü düzenli bakamıyorum. Yazın gerçekten hissedilir bir etkisi var bende.

Yves Rocher’ in shea yağlı el kremi. Bu krem de son dönem favorimlerimden. Sanırım Aralık ya da ocak ayında üyelerine hediye olarak verdi marka bu kremi. Çok da iyi yaptı. O günden sonra işte, evde, çalışma masamda, çantamda bir tane olmak üzere her yere serpiştirdim. Kokusu -shea ne de olsa- harika, hızlı emiliyor. Etkisi de güzel.

Yüzüme nemlendirici olarak Yves Rocher’ in yağsız normal ciltler için olan kremini kullanıyordum. Yazın çok iyi oluyor, yağlandırmadan nemlendiriyordu ama hamileliğe bir de sert geçen kış eklenince yetmemeye başladı.  Bunun üzerine eczane ürünü olan La Roche Posay’ ın Cicaplast’ ını kullanmaya başladım. Gün aşırı, duş sonrası. Çok iyi geldi ama hamilelik sonrası durumumuz ne olur bilemiyorum. Zira benim cildim için yağlı gelebilir. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Dermalogıca’ nın fotoğraftaki barier repair ürünü de kışın soğuk günleri için inanılmaz bir kalkan. Yine hamilelik mi soğuk mu bilmiyorum bu kış yanaklarımda kılcal kızarıklıklar oldu. Bu sorunu sabah evden çıkmadan bu kremle bertaraf ettim. Çok çok pahalı ama üç yıl kullanım süresi ile gönüllere su serpiyor diyebilirim. Bu raf ömrü ne kadar organik sormayın ama olur mu?

Loccitane Akasya kokulu vucüt sütü. Tek kelime ile şımarıklık. Ama çok iyi geliyor:)

Ve Yves Rocher organik lavantalı ayak kremi. Çok çok memnun kaldım. Zira ayak bakımına son derece önem veriyorum. Bunun için neler yaptığımı bana burada anlattırmayın:) Her duş sonrası yumuşacık ayaklara iki dakikalık masajla çok iyi geliyor. Bu konuda hassas olan herkese tavsiye ederim. Yok ben yüzüme bir kremi zor sürüyorum bir ayağım eksikti derseniz onu da anlarım, sallayın gitsin!

Benden bu kadar kızlar. Siz bu yazıyı okurken belki de ben ikinci bebeğimi kucağıma almış olurum:)

Hamilelik Goygoyları Vol3.” için bir yanıt

Yorum bırakın